hpv, آزمایش های پزشکی, چکاپ

پاپ اسمیر منفی HPV مثبت

پاپ اسمیر منفی HPV مثبت

در برخی مواقع در بعضی افراد با وجود منفی بودن جواب پاپ اسمیر، تست HPV  پر خطر مثبت می شود. احتمال ابتلای این گونه افراد به CIN 3+ چندین برابر افرادی که HPV منفی هستند.

CIN 3+ (Cervical Intra-Epithelial Neoplasia (CIN) به این معنی است که سلول های سطحی دهانه رحم غیر طبیعی هستند. به CIN 3 کارسینوم نیز گفته می شود. بسته به نوع HPV تشخیص داده شده احتمال ابتلای افراد به CIN 3+ مشخص می شود.

این بیماری درمان کاملی ندارد و استفاده از کاندوم باعث پیشگیری از این بیماری نمی‌شود. به عزیزان توصیه میشود آزمایش HPV قبل از ازدواج را انچام دهند تا بتوانند با خیال راحت و نگرانی ازدواج کنند.

HPV کم خطر و پرخطر

عفونت با HPVکم خطر:

معمولاً با ناهنجاری های خوش خیم سلول های دهانه رحم، پاپیلوم های حنجره و زگیل های پوستی یا تناسلی همراه است که تقریباً ۹۰ درصد از تمام زگیل های تناسلی توسط HPV 11,6 ایجاد می شود. به دلیل اینکه این نوع از سویه ها توسط خود سیستم ایمنی بدن محدود می شوند، احتمال ابتلای به CIN 3 نسبت به سایر افراد که با سویه های HPVپر خطر الوده هستند، کمتر است.

عفونت با HPVپر خطر:

انواع می توانند باعث ناهنجاری های جدی تری در سلول های دهانه رحم می شوند که به همین دلیل به عنوان پیش سازهای سرطان در نظر گرفته می شوند. این نوع HPV تقریباً در ۹۹ درصد از سرطان های دهانه رحم شناسایی می شود. تحقیقات نشان داده است که زیرگروه‌های HPV18, 16 شایع‌ترین سویه‌هایی هستند که با سرطان دهانه رحم مرتبط می باشند.

سویه های پرخطر HPV همچنین مسئول ۹۰ درصد سرطان های مقعد، ۷۵ درصد سرطان های واژن، ۷۰ درصد سرطان های دهان و حلق و ۶۳ درصد از سرطان های آلت تناسلی هستند.

به دلیل اینکه این نوع از سویه ها توسط خود سیستم ایمنی بدن محدود نمی شوند و به درمان های جدی تری نیازمند هستند و  احتمال ابتلای به CIN 3 نسبت به سایر افراد افزایش می یابد. زنانی که مبتلا به HPV 16 هستند ریسک بالایی برای CIN 3+ دارند.

 بیش از ۱۰۰ نوع ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) وجود دارد که برخی از آنها باعث ایجاد زگیل روی پوست یا غشای مخاطی می‌شوند و برخی دیگر نیز باعث سرطان مقعد، آلت تناسلی و.. می‌شوند. توصیه میشود آزمایش برای HPV در منزل را انجام دهید تا بیشتر بتوانید به سلامت خود کمک کنید

فرم درخواست خدمات

"*" indicates required fields

نام و نام‌ خانوادگی*

author-avatar

دکتر عبدالحسین ناصری

وی از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی ایران بوده و ده ها پروژه پژوهشی دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با راهنمایی و نظارت ایشان صورت پذیرفته، دکتر ناصری از سال 1370 بعنوان هیئت علمی در دانشگاه مشغول به خدمت بوده و همچنین از سال 1373 تاکنون مدیریت آزمایشگاه بیمارستان های متعددی را عهده دار بودند، ایشان از سال 1396 تاکنون مدیرت آزمایشگاه بیمارستان های حضرت فاطمه (س) و شهید مطهری تهران را بر عهده دارند. از سری نگارش های دکتر میتوان به کتب "دقیق ترین روش تشخیص استافیلوکوکوس اورئوس" ، "بررسی چشمه ها و آب های گرم معدنی ایران" و ... اشاره کرد، لازم به ذکر است که نگارش "طرح جامع گردشگری سلامت کل کشور" نیز جز دستاورد های ایشان بوده است. Wikipedia.org isid.research.ac.ir irimc.org majlis.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *