سرطان خون که در پزشکی به آن لوسیمی نیز می گویند، انواع مختلفی داشته و هر کدام نسبت به شدت، نوع و ضعف علائم تقسیم بندی می شوند. اما با پیشرفت علم در زمینه درمان سرطان ها می توان روش های مختلفی برای بهبود در پیش گرفت. علاوه بر مراجعه به پزشک می توانید تست و چکاپ را در منزل انجام دهید. شما می توانید با کمک گرفتن از تیم حرفه ای لیما طب انواع آزمایش و چکاپ کامل در منزل و تزریقات در منزل را انجام دهید. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با تست سرطان خون با ما همراه باشید.
سرطان خون چیست؟
فهرست عناوین صفحه:
علت سرطان خون چیست؟ لوسمی یا سرطان خون نوعی بیماری است که به دلیل زیاد شدن تعداد گلبول های سفید در خون اتفاق می افتد. سرطان خون گلبول های قرمز و سفید خون و پلاکت ها را که برای سلامتی شما بسیار ضروری هستند را از بین برده و در کار گلبول های اضافی موجود در خون اختلال ایجاد می شود.
انواع سرطان خون کدامند؟
همانطور که گفته شد سرطان خون دارای انواع گوناگونی بوده و لوسمی میلوئیدی حاد یکی از انواع آن است. این نوع بیماری از سرطان های رایج بوده که بیشتر در افراد کودک و بزرگسال دیده می شود. نوع دیگر این بیماری لوسمی لنفوسیتی حاد است. این بیماری بیشتر در بین کودکان رایج است. لوسمی میلوئیدی مزمن بر خلاف نوع قلی در بزرگسالان بیشتر دیده می شود. افراد بالای سنین ۵۵ سال اکثرا دچار این بیماری از نوع لوسمی لنفوسیتی مزمن مبتلا می شوند.
تست سرطان خون در خانه
اکثر افراد برای انجام آزمایش سرطان خون به آزمایشگاه مراجعه کرده و پس از گذراندن برخی تست ها و گذراندن وقت زیاد می توانند نتیجه آزمایش خود را دریافت کنند. اما شما می توانید برای انجام تست سرطان خون در اسرع وقت نمونه گیری در منزل توسط مجموعه حرفه ای لیما طب انجام دهید. این نمونه پس از ارسال به آزمایشگاه، پاسخ آن در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت آنلاین برای شما ارسال می شود.
انواع تست های سرطان خون در خانه کدامند؟
آزمایش سرطان خون چگونه است؟ و انواع آن کدامند؟ تست های سرطان خون دارای انواع گوناگونی هستند و به دو دسته آزمایشات عمومی و آزمایشات تشخیصی تقسیم بندی می شوند که در زیر به برخی از آن ها اشاره کرده ایم.
آزمایشات عمومی
تست عمومی شامل آزمایش CBC می شود. در این تست تعداد و کیفیت پلاکت ها و گلبول های قرمز اندازه گیری شده و سلول های لوسمی که در خون وجود ندارند، با دیده شدن آن ها در خون، پزشک مشکوک به ابتلا به بیماری سرطان خون می شود.
آزمایشات تشخیصی
آزمایشات تشخیصی، آزمایشات شیمیایی در خون هستند که مواد شیمیایی را در خون اندازه گیری کرده و دارای انواع گوناگونی از جمله: تست انعقاد خون و لخته شدن: در آن مواردی که سبب لخته شدن خون می شوند را اندازه گیری کرده تا توانایی بدن در لخته سازی خون را بسنجند. تست ستوشیمی: برای تعیین نوع سلول های موجود در خون از رنگ ها یا لکه ها برای شناسایی بافت و ساختار سلول ها در مغز استخوان از تست ستوشیمی استفاده می کنند. اسکن قفسه سینه: با اسکن قفسه سینه می توان علائم سرطان خون و یا غدد لنفاوی متورم را مشخص کرد. تست ایمونوهیستوشیمی: در این تست با استفاده از میکروسکوپ پروتئین های سلولی و مواد شیمیایی در خون مورد بررسی قرار می گیرند. تست فلوسایتومتری: این روش که یکی از تست های دقیق بشمار می رود، با استفاده از لیزر سلول را مورد بررسی قرار می دهند. آسپیراسیون مغز و استخوان: در این تست برای پیدا کردن سلول های سرطانی نمونه ای از بافت مورد بررسی قرار می گیرد. تست ایمونوفنوتایپینگ: برای تعیین نوع سرطان خون، پروتئین های سلول مورد بررسی قرار می گیرند.
چه زمانی باید تست سرطان خون بدهیم؟
بهتر است بعد از مشاهده هر یک از علائم زیر در بدن خود تست سرطان را انجام دهید.
- کاهش وزن غیرطبیعی
- خستگی مداوم
- تعریق های شبانه
- تب و لرز
- تغییر سایز و بزرگ شدن غدد لنفاوی
- خونریزی و کبودی بدن به راحتی
- وجود عفونت در بدن
سخن آخر در این مقاله به بررسی سرطان خون و انجام تست آن در خانه توسط تیم حرفه ای لیما طب پرداخته و انواع این آزمایش ها را توضیح دادیم. اگر هر یک از علائم گفته شده در بالا را در بدن خود مشاهده کردید بهتر است به پزشک مراجعه کرده و تست ها و آزمایشات لازم را انجام دهید.
فرم درخواست خدمات
"*" indicates required fields