چکاپ

برای آزمایش و چکاپ کامل پیش چه دکتری باید رفت؟

برای چکاپ کامل پیش چه دکتری باید رفت؟

برای تعیین وضعیت سلامت بدن سالی دو بار آزمایش چکاپ را انجام دهید. برخلاف اکثر آزمایشات که تنها برای قطعیت وجود بیماری انجام می شوند، آزمایش چکاپ زمانی صورت می گیرد که شما ظاهرا سالم هستید اما از دورن بدن اطلاعی ندارید. لذا به سلامتی ظاهری خود توجه نکرده و حتما انجام این آزمایشات را جدی بگیرید. اما یکی از مهمترین مواردی که تعیین کننده دقت این آزمایش و صحت نتیجه نهایی است، شرایط شما قبل از انجام تست است.

لیما طب برای چکاپ کامل یک بسته از پیش طراحی کرده که از تست های بالینی است که می تواند وضعیت سلامتی شما را بر اساس عوامل مختلف به دقت ارزیابی کند. شما میتوانید با مراجعه به صفحه ی آزمایش و چکاپ کامل درمنزل تمام آزمایشات خود را با خیال راحت انجام دهید تا بیشتر بتوانید به سلامتی خود کمک کنید.

شرایط قبل از آزمایش چکاپ به موارد گفته می شود که فرد باید قبل از انجام آزمایش آن ها را رعایت کند تا جواب آزمایش قابل اطمینان باشد. هر آزمایشی ممکن است شرایط خاصی برای انجام داشته باشد و رعایت این موارد برای جواب صحیح و پیگیری درمان فرد مراجعه کننده بسیار حیاتی می باشد.

شرایط نمونه گیری باید دقیق انجام شود. همچنین باید توجه شود که تمامی آزمایش ها نیاز به رعایت شرایط خاصی ندارند ولی معمولا برای انجام آزمایش چکاپ نیاز به رعایت شرایط خاصی می باشد.

آزمایش چکاپ به مجموعه ای از تست ها گفته می شود که فرد باید به صورت دوره ای در سال برای اطمینان از سلامت خود انجام دهد.

در آزمایش چکاپ آزمایش قند خون، آزمایش های چربی خون شامل کلسترول، تری گلیسرید، شمارش کامل سلول های خون CBC برای بررسی کم خونی ها و اختلالات گلبول های سفید و پلاکت و اندازه گیری الکترولیت های خون شامل سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر و….. و بررسی عملکرد کبد شامل بیلی روبین، آنزیم های کبدی، تست های هپاتیت GCT و بررسی عملکرد کلیه شامل اندازه گیری اوره و کراتیتن و آزمایش ادرار و مدفوع و غیره ممکن است درخواست شود.

دکتر مناسب برای چکاپ

برای چکاپ کامل بدن به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بسته به نوع چکاپ درخواستی شما و هدف شما از انجام چکاپ می توان به پزشک عمومی یا متخصص مراجعه کرد.

برای انجام چکاپ های کامل و رایج می توان به پزشک عمومی مراجعه کرد تا در هزینه ها صرفه جویی کرد. اما با توجه به سابقه بیماری  خود فرد یا سابقه خانودگی و یا حتی مشکلاتی که تازه برای فرد به وجود امده و فرد را مشکوک به بیماری و ایجاد اختلال در اندام و یا ارگان ایجاد شده، می توان به نوع پزشک متخصص خود رسید.

مثلا در موردی که فرد متوجه مشکلی در دستگاه ادرای- تناسلی خود شده برای انجام چکاپ های مربوط به دستگاه ادرای تناسلی مانند چکاپ پروستات به پزشک متخصص اورولوژی مراجعه کند. بنابراین بهتر است فرد ابتدا هدف از چکاپ خود را مشخص کند و براساس نوع نیاز خود و نوع چکاپ لازم شده به پزشک عمومی یا پزشک متخصص در ان زمینه مراجعه نمایید.

۳ تا از نبایدهای چکاپ کامل چیست؟؟ شما میتوانید با مراجعه به صفحه ی برای چکاپ کامل چند ساعت باید ناشتا بود؟ آمادگی لازم را برای چکاپ بدانید تا بیشتر بتوانید به حقیقی بودن جواب آزمایش خود کمک کنید.

لیست کامل آزمایشات چکاپ کامل بدن

برای اطلاع از لیست کامل آزمایشات چکاپ کامل بدن می توانید مطلب لیست کامل آزمایشات چکاپ کامل بدن را مطالعه فرمائید.

فرم درخواست خدمات

"*" indicates required fields

نام و نام‌ خانوادگی*

author-avatar

دکتر عبدالحسین ناصری

وی از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی ایران بوده و ده ها پروژه پژوهشی دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با راهنمایی و نظارت ایشان صورت پذیرفته، دکتر ناصری از سال 1370 بعنوان هیئت علمی در دانشگاه مشغول به خدمت بوده و همچنین از سال 1373 تاکنون مدیریت آزمایشگاه بیمارستان های متعددی را عهده دار بودند، ایشان از سال 1396 تاکنون مدیرت آزمایشگاه بیمارستان های حضرت فاطمه (س) و شهید مطهری تهران را بر عهده دارند. از سری نگارش های دکتر میتوان به کتب "دقیق ترین روش تشخیص استافیلوکوکوس اورئوس" ، "بررسی چشمه ها و آب های گرم معدنی ایران" و ... اشاره کرد، لازم به ذکر است که نگارش "طرح جامع گردشگری سلامت کل کشور" نیز جز دستاورد های ایشان بوده است. Wikipedia.org isid.research.ac.ir irimc.org majlis.ir

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *