سلامت عمومی

آنفولانزا چند روز طول می کشد؟

آنفولانزا چند روز طول می کشد؟

 

علائم انفولانزا معمولاً یک تا چهار روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر می شوند و پنج تا هفت روز طول می کشند. وقتی برای اولین بار به آنفولانزا مبتلا می شوید، احتمالاً حتی نمی دانید که به آن مبتلا هستید یا می توانید آن را گسترش دهید. همچنین ممکن است احساس کنید که برای مدت طولانی‌تر از حد معمول مریض هستید، بنابراین ما می‌خواهیم جدول زمانی هر روز را در مورد آنچه در هنگام بیمار شدن باید انتظار داشته باشید به شما ارائه دهیم. ما همچنین نکاتی در مورد چگونگی تسریع بهبودی و علائم آنفولانزا در مقابل COVID-19 داریم.

مطالب مرتبط: HPV و سرطان دهانه رحم

مراحل آنفولانزا

مراحل آنفولانزا

روز صفر:

در روز صفر، احتمالاً نمی دانید که آنفولانزا دارید، اما در این زمان مسری هستید. شما می توانید بدون اینکه بدانید بیمار هستید به فعالیت های روزانه و عادی خود ادامه دهید. شما به احتمال زیاد در ۴۸ ساعت گذشته آن را از شخصی گرفتید.

روز ۱-۳

در روز اول، احساس بیماری خواهید کرد و ممکن است تا ۳ روز آینده بسیار احساس بیماری کنید. بر خلاف سرماخوردگی که به تدریج علائم را احساس می کنید، آنفولانزا همزمان همه شما را مبتلا می کند. در اینجا علائمی وجود دارد که باید مراقب آنها باشید:

  1. سردرد
  2. ضعف
  3. سرفه خشک
  4. گلو درد
  5. درد عضلانی
  6. در حین انجام فعالیت های عادی خود به سرعت احساس خستگی می کنید و تب شدید شروع می شود.

مطالب مرتبط: آزمایش زگیل ناحیه تناسلی زنان

روز ۴

بدترین روزهای آنفولانزا به پایان رسیده است. شما شروع به کاهش تب و کاهش درد در عضلات خود خواهید کرد، اما سرفه و گلودرد در این مرحله طبیعی است. همچنان احساس خستگی زیادی خواهید داشت و ممکن است کمی ناراحتی در قفسه سینه داشته باشید که باعث می شود بخواهید تمام روز را در رختخواب استراحت کنید.

روز ۵

در روز پنجم، به پایان بیماری نزدیک می شود.

روز ۶ و پس از آن

علائم شما باید شروع به ناپدید شدن کند، اما ممکن است تا ۲ هفته آینده همچنان سرفه داشته باشید و احساس خستگی کنید. هرکسی آنفولانزا را به طرق مختلف تجربه می کند. برخی از بیماران ناراحتی قفسه سینه و سرفه خواهند داشت، در حالی که برخی دیگر علائم گرفتگی بینی، تعریق، لرز، حالت تهوع و سایر علائم را نشان می دهند. مهم است که هیدراته بمانید و استراحت کنید تا علائم خود را کاهش دهید.

نکات بهبود آنفولانزا

نکات بهبود آنفولانزا

استراحت: ماندن در خانه، دور ماندن از دیگران و استراحت مهمترین راه برای بهبودی از آنفولانزا است. شما باید تمام انرژی را که برای بهتر شدن دارید متمرکز کنید.

هیدراته بمانید: مقدار زیادی مایعات بنوشید! اب کافی باعث رقیق شدن مخاط و احساس بهتر می شود. کم آبی بدن می تواند منجر به سردرد و بدن درد بیشتر شود، بنابراین مطمئن شوید که مقدار زیادی آب، چای و آبگوشت می نوشید. نوشیدنی های الکترولیتی به استفراغ کمک می کند.

دست های خود را بشویید: اگر با دیگران زندگی می کنید مهم است که عفونت را به آنها سرایت نکنید. در یک اتاق بمانید و بعد از هر عطسه، با دست زدن به بینی یا دست زدن به صورت، دست های خود را بشویید.

از مرطوب کننده استفاده کنید: اگر گرفتگی بینی دارید و به سختی می خوابید، مرطوب کننده یک راه آسان برای شل شدن مخاط و کمک به تنفس راحت تر است.

آنفولانزا و COVID-19

آنفولانزا و COVID-19 به طور متفاوتی پخش می شوند و بسته به فرد و سلامت آنها بر افراد تأثیر متفاوتی می گذارند. COVID-19 مسری تر است و سریعتر از آنفولانزا پخش می شود. همچنین برای تجربه علائم COVID-19 نسبت به علائم آنفولانزا زمان بیشتری طول می کشد.

برخی از تفاوت های دیگر عبارتند از:

  1. علائم کووید ۲ تا ۱۴ روز پس از مواجهه ظاهر می شود.
  2. کووید اغلب با از دست دادن بویایی و چشایی همراه است.
  3. علائم آنفولانزا ۱-۴ روز پس از مواجهه ظاهر می شود.
  4. آنفولانزا را می توان با داروهای ضد ویروسی درمان کرد.

مطالب مرتبط: تست پاپ اسمیر برای دختر باکره

چه کسانی در معرض خطر آنفولانزا هستند

چه کسانی در معرض خطر آنفولانزا هستند

آنفولانزا می تواند با عوارضی مانند برونشیت و ذات الریه همراه باشد. این عفونت‌ها می‌توانند به مدت طولانی در بیمارستان بستری شوند یا در صورت عدم درمان حتی منجر به مرگ شوند. آنفولانزا همچنین می تواند منجر به عفونت های ثانویه مانند کم آبی بدن، آسیب حاد ریه، شوک سپتیک، نارسایی تنفسی و نارسایی چند عضوی شود.

کسانی که در معرض خطر بیشتری برای تبدیل شدن به آنفولانزای مرگبار هستند عبارتند از:

  1. زنان حامله
  2. افراد بالای ۶۵ سال
  3. بچه های زیر ۵ سال
  4. افرادی که بیماری مزمن دارند.

نوع آنفولانزا هر سال تغییر می کند و به همین دلیل است که توصیه می کنیم هر سال برای تزریق واکسن جدید مراجعه کنید و در برابر آنفولانزای فصل فعلی مصونیت داشته باشید.

کلام آخر

علائم آنفولانزا یک تا چهار روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر می شوند و پنج تا هفت روز طول می کشند.

[gravityform id="7" title="true"]

author-avatar

درباره دکتر عبدالحسین ناصری

وی از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی ایران بوده و ده ها پروژه پژوهشی دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با راهنمایی و نظارت ایشان صورت پذیرفته، دکتر ناصری از سال 1370 بعنوان هیئت علمی در دانشگاه مشغول به خدمت بوده و همچنین از سال 1373 تاکنون مدیریت آزمایشگاه بیمارستان های متعددی را عهده دار بودند، ایشان از سال 1396 تاکنون مدیرت آزمایشگاه بیمارستان های حضرت فاطمه (س) و شهید مطهری تهران را بر عهده دارند. از سری نگارش های دکتر میتوان به کتب "دقیق ترین روش تشخیص استافیلوکوکوس اورئوس" ، "بررسی چشمه ها و آب های گرم معدنی ایران" و ... اشاره کرد، لازم به ذکر است که نگارش "طرح جامع گردشگری سلامت کل کشور" نیز جز دستاورد های ایشان بوده است. Wikipedia.org isid.research.ac.ir irimc.org majlis.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *