سلامت عمومی

درمان سریع آنفولانزا در منزل

درمان سریع آنفولانزا در منزل

هیچ چیز نمی تواند انفولانزا را درمان کند. اما برخی درمان ها ممکن است به کاهش علائم شما کمک کنند. در اینجا نگاهی به برخی از داروهای رایج انفولانزا و آنچه در مورد آنها می‌دانیم آورده شده است. در صورت ابتلا به انفولانزا یک تا دو هفته علائم خواهید داشت. این اقدامات می تواند روند درمان شما سریعتر انجام خواهد شد:
هیدراته بمانید: آب، آبگوشت شفاف یا آب لیمو گرم با عسل به رفع احتقان و جلوگیری از کم آبی بدن کمک می کند. از نوشیدنی های الکلی، قهوه و نوشابه های کافئین دار خودداری کنید که می توانند کم آبی بدن را بدتر کنند.
استراحت کافی داشته باشید: بدن شما برای بهبودی نیاز به استراحت دارد.

مطالب مرتبط: آزمایشات های خون برای سرطان سینه
گلودرد را تسکین دهید: غرغره آب نمک – ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چایخوری نمک حل شده در یک لیوان ۸ اونس آب گرم – می تواند به طور موقت گلودرد یا خراشیدگی را تسکین دهد. اسپری های بینی نمکی بدون نسخه می توانند به رفع گرفتگی و احتقان کمک کنند.
تسکین درد: برای کودکان ۶ ماهه یا کمتر فقط استامینوفن بدهید. برای کودکان بزرگتر از ۶ ماه استامینوفن یا ایبوپروفن بدهید. از پزشک کودک خود بخواهید که دوز مناسب را با توجه به سن و وزن کودکتان تعیین کند. بزرگسالان می توانند استامینوفن (تیلنول، دیگران)، ایبوپروفن (ادویل، موترین IB، دیگران) یا آسپرین مصرف کنند.
هنگام دادن آسپرین به کودکان یا نوجوانان احتیاط کنید. اگرچه آسپرین برای استفاده در کودکان بزرگتر از ۳ سال تایید شده است، کودکان و نوجوانانی که از آبله مرغان یا علائم مشابه آنفولانزا بهبود می یابند هرگز نباید آسپرین مصرف کنند. به این دلیل است که آسپرین با سندرم ری در چنین کودکانی مرتبط است.

مایعات گرم بنوشید
مایعات گرم بنوشید

یک داروی انفولانزا که در بسیاری از فرهنگ ها استفاده می شود، مصرف مایعات گرم، مانند سوپ مرغ، چای یا آب سیب گرم، ممکن است تسکین دهنده باشد و با افزایش جریان مخاط، احتقان را کاهش دهد. عسل را امتحان کن عسل ممکن است به سرفه در بزرگسالان و کودکان بزرگتر از ۱ سال کمک کند. آن را در چای داغ امتحان کنید.
رطوبت را به هوا افزایش کنید: یک دستگاه بخور سرد یا مرطوب کننده می تواند رطوبت را خانه افزایش دهد، که ممکن است به رفع گرفتگی کمک کند.

مطالب مرتبط: آزمایش خون برای چکاپ روده

داروهای آنفولانزا مصرف کنید

برای بزرگسالان و کودکان ۵ سال و بالاتر، داروهای ضداحتقان OTC، آنتی هیستامین ها و مسکن ها ممکن است برخی علائم را تسکین دهند. با این حال، آنها از انفولانزا جلوگیری نمی‌کنند یا مدت آن را کوتاه نمی‌کنند و اکثر آنها عوارض جانبی دارند. استفاده بیش از حد و سوء استفاده از این داروها می تواند آسیب جدی ایجاد کند.
داروها را فقط طبق دستور مصرف کنید. برخی از داروهای انفولانزا حاوی ترکیبات متعددی مانند یک ضد احتقان و یک مسکن هستند، بنابراین برچسب داروهای انفولانزا را که مصرف می‌کنید بخوانید تا مطمئن شوید که هیچ دارویی را بیش از حد مصرف نمی‌کنید.
داروهای انفولانزا که موثر نیستند، عبارتند از:

داروهای آنفولانزا مصرف کنید
آنتی بیوتیک ها: آنتی بیوتیک ها به باکتری ها حمله می کنند، اما در برابر ویروس های انفولانزا کمکی نمی کنند. از درخواست آنتی بیوتیک از پزشک برای انفولانزا یا استفاده از آنتی بیوتیک های قدیمی خودداری کنید. زیرا در سرعت روند بهبودی شما تاثیری نخواهد داشت و استفاده نابجا از آنتی بیوتیک ها به افزایش رشد باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک کمک می کند.
داروهای انفولانزا و سرفه بدون نسخه در کودکان خردسال: داروهای انفولانزا و سرفه OTC ممکن است عوارض جانبی جدی و حتی تهدید کننده زندگی در کودکان ایجاد کند. قبل از دادن هر دارویی با پزشک کودک خود صحبت کنید.

درمان آنفولانزا

درمان آنفولانزا
داروهای ضد انفولانزا عبارتند از:
ویتامین C: به نظر می رسد که مصرف ویتامین C معمولاً به افراد عادی کمک نمی کند تا از انفولانزا پیشگیری کنند. با این حال، برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف ویتامین C قبل از شروع علائم انفولانزا ممکن است مدت زمان بروز علائم را کوتاهتر کند.
اکیناسه: نتایج مطالعه در مورد اینکه آیا اکیناسه از انفولانزا جلوگیری می کند یا مدت دوره را کوتاه می کند کاملا مشخص نیست. به نظر می رسد اگر زمانی که علائم انفولانزا بروز کرد، اکیناسه مصرف کنید و آن را به مدت ۷ تا ۱۰ روز ادامه دهید، مؤثرتر است. به نظر می رسد برای بزرگسالان سالم بی خطر است، اما می تواند با بسیاری از داروها تداخل داشته باشد. قبل از مصرف اکیناسه یا هر مکمل دیگری با پزشک خود مشورت کنید.

مطالب مرتبط: آزمایش خون برای چکاب ریه
روی: چندین مطالعه نشان داده‌اند که مکمل‌های روی ممکن است طول انفولانزا را کاهش دهند. اما تحقیقات نتایج متفاوتی در مورد روی و انفولانزا به دست آورده است. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که قرص‌ها یا شربت روی طول انفولانزا را حدود یک روز کاهش می‌دهند، به‌ویژه زمانی که ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از اولین علائم و نشانه‌های انفولانزا مصرف شوند. روی همچنین دارای عوارض جانبی بالقوه مضر است. قبل از استفاده از روی برای جلوگیری یا کاهش طول مدت سرماخوردگی، با پزشک خود مشورت کنید.

فرم درخواست خدمات

"*" indicates required fields

نام و نام‌ خانوادگی*

author-avatar

دکتر عبدالحسین ناصری

وی از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی ایران بوده و ده ها پروژه پژوهشی دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با راهنمایی و نظارت ایشان صورت پذیرفته، دکتر ناصری از سال 1370 بعنوان هیئت علمی در دانشگاه مشغول به خدمت بوده و همچنین از سال 1373 تاکنون مدیریت آزمایشگاه بیمارستان های متعددی را عهده دار بودند، ایشان از سال 1396 تاکنون مدیرت آزمایشگاه بیمارستان های حضرت فاطمه (س) و شهید مطهری تهران را بر عهده دارند. از سری نگارش های دکتر میتوان به کتب "دقیق ترین روش تشخیص استافیلوکوکوس اورئوس" ، "بررسی چشمه ها و آب های گرم معدنی ایران" و ... اشاره کرد، لازم به ذکر است که نگارش "طرح جامع گردشگری سلامت کل کشور" نیز جز دستاورد های ایشان بوده است. Wikipedia.org isid.research.ac.ir irimc.org majlis.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *